· 

Herfst aan zee


Wanneer de regen met bakken uit de hemel valt, hoop je dat het weer snel beter wordt ook al is er een pittige storm voorspeld. Kamer geregeld, koffers uitgepakt en jawel hoor, eind van de middag werd het beter en ook de overige dagen was het prima weer.

 

Iedere keer opnieuw een fascinerend schouwspel van kleuren. Donker en dreigend aan de ene kant en aan de andere kant blauw met witte wolken. Soms zo blauw als tijdens een zomerse dag en dan in de ochtend weer helder met een mist van witte wolken en in de verte de hoogovens die voor nog meer witte wolken zorgen. Goudkleurig zand halverwege de ochtend en oranje en roze wolken tijdens ondergaande zon. Mooie  reflecties, tegenlicht en de zee donkerblauw van de storm met hoge golven of blauw groen en grijs met mooie witte schuimkoppen wanneer de wind weer is gaan liggen.

 

Genieten achter het glas van koffie en heerlijke walnotentaart. De kitesurfers bewonderen die dankbaar gebruik maken van de stevige wind om hun geweldige sprongen te showen voor de mensen aan het strand. Herfst aan zee is een geweldige ervaring! Spelende kinderen, blije honden en lekker uitwaaien! Ik kan echt uren kijken naar de lucht, de zee en het zand en het voelt als ruimte in mij. Het is ook altijd heerlijk om foto's te maken met mijn spiegelreflex en  de smartphone. Geniet van de foto's!


Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Wim van Dijen (donderdag, 27 oktober 2016 10:24)

    Prachtige foto's Ada.

  • #2

    Ada (donderdag, 27 oktober 2016 12:51)

    Dank je wel Wim voor het compliment. Ben er blij mee.