Fotografie

Fotografie · 21 februari 2016
Een aantal jaren geleden heb ik verschillende van mijn foto’s gebruikt als inspiratie voor een heus schildersdoek. Daar ben ik nog steeds trots op. Een tulp, een strand op Terschelling en een jonge koe werden onder andere op linnen gezet. Mijn schilderscariere begon onder leiding van de creatieve Nico van der Wolk in de Vernissage te Bussum met een trompe l’ oeil en ik kan je vertellen dat ik het maar wat spannend vond. Ik maakte ook een uitstapje naar het modelschilderen onder de altijd...

Fotografie · 29 januari 2016
Zijn ze niet prachtig die Drentse heideschapen die gewoon bij mij in de Hilversumse Meent te bewonderen zijn? Misschien zijn er in het voorjaar wel lammetjes. Dat zou geweldig zijn! De kinderboerderij was een leuke stop tijdens een wandeling en de altijd bedrijvige kippen waren rustig van het zonnetje aan het genieten. Een wandeling op de Hilversumse heide werd extra leuk bij de onverwachte ontmoeting met twee Schotse Hooglanders.

Fotografie · 23 januari 2016
De foto van deze blog is gemaakt tijdens een bezoek aan de Pasar Malam in Burgers Zoo, waar we ook een kijkje in de stallen mochten nemen.

Fotografie · 15 januari 2016
Wauw! Deze foto is gekozen door de redactie van digifoto Starter als foto van de week en werd ik verrast met een leuke prijs.